Блог Публикация

Обновен музикален канал ELEGANCE

В края на лятото, Маркет Радио започна мащабно допълване и обновяване на каталога си. Основната ни цел е да предложим по-голямо количество и по-разнообразна музика на нашите клиенти. Спецификата на всеки търговски обект е различна и ние искаме да разширим тематичните си канали, за да можем да отговорим на вкусовете на клиентите.

Паралелно с разширението започнахме да обновяваме и най-популярните ни канали. Работата ни е към края си и в следващите седмици поетапно ще пускаме обновените и новите канали. Първият канал готов за старт е обновеният музикален канал ELEGANCE.

Музикален канал ELEGANCE

Замисълът на канал ELEGANCE и да създава приятна и елегантна атмосфера, подходяща както за ресторанти и барове, така и за магазини без изискване за бърз клиентооборот. След обновяването, количеството на музиката е чувствитено увеличено, като са запазени рамките на подбора.

Темпото на подбраните песните е средно, а настроението им е живо. Стиловете в селекцията са поп, денс, фънк, диско, чилаут и поп-рок. Това дава както разнообразие на канала, така и го прави хомогенен като настроение. В селекцията са над 200 български и чуждестранни артиста, а всеки месец ще добавяме нова порция песни.

Ще се радваме на вашата обратна връзка и препоръки.

Достъп до канала

Достъп до канал ELEGANCE има всеки настоящ клиент на Маркет Радио. Той можe да се слуша след влезане в профила на клиента.

Търговските обекти, които не са наши клиенти, могат да го слушат в безплатния тестови профил. За да получите код за достъп, моля свържете се с нас тук.

Каналът работи 24/7 и може да се пуска и спира по всяко време.

Коментар (1)

 1. Симеонова 2018-01-21 в 5:52 pm Отговор

  Има ли начин да се прочетат имената на изпълнителите ,звучащи в Мак Доналдс,, Славейков,, София. Дали две от песните са на,, Милениум,,- Тони Грозданов, дали са уредени авторските права? Благодаря

  1. Маркет Радио 2018-01-22 в 12:02 pm Отговор

   Здравейте!

   Да, правата с група Милениум са уредени. Ако искате повече информация – пишете ни на office@toxity.biz

 2. […] коледна музика и хитовите песни от каналите ни Elegance, Vanilla, Energy и Funk&Jazz. Музиката е балансирана като темпо […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.