Проектът Маркет Радио

МАРКЕТ РАДИО е създадено от ТОКСИТИ ГРУП за Вас!

МАРКЕТ РАДИО стартира като алтернативен проект, предлагащ качествено озвучаване на търговски обекти – магазини, молове, салони за услуги, заведения, барове, ресторанти и всички останали обекти, които се нуждаят от музика, с уредени права. МАРКЕТ РАДИО предлага избор от пакети с музикални програми, разработени специално от нашите експерти за различните типове търговски обекти.

Музиката звучи навсякъде, но твърде малко са управителите на търговски обекти, запознати със закона, изискващ заплащане на авторски и сродни права – ЗАПСП (Закон за Авторското Право и Сродните му Права). С помощта на нашите продукти и услуги, всеки мениджър на търговски обект може да подбере подходящия пакет от музикални програми, съобразно неговия тип бизнес и време, през което използва музика.

Изчисляването на цената за избраните музикални програми е лесно през нашия сайт. Тя се формира, в зависимост от площта или местата на търговския обект, както и в съответствие с периода на ползване (за сезонните обекти) и броя на заявените програми за озвучаване.

Платформата на МАРКЕТ РАДИО Ви предлага заявяване, разплащане и доставка на услугата онлайн, като Ви спестява време и пари. След закупуване на съответния пакет, Вие получавате сертификат, както и сертификационен стикер, удостоверяващ, че както авторските, така и сродни права за публично изпълнение на музиката от избрания музикален пакет са 100 % уредени за съответния период, съобразно избраните параметри. Когато използвате каталозите на МАРКЕТ РАДИО, вие нямате задължението да сключите 2 отделни договора с МУЗИКАУТОР и ПРОФОН за да уредите авторските и сродни права. МАРКЕТ РАДИО Ви спестява средства, като Ви предоставя услугата при цени от 70% по ниски от дружествата за колективно управление на права.

С проектът на Токсити Груп ООД – МАРКЕТ РАДИО,  клиентите разполагат с най-подходящата и изгодна услуга за бизнеса. Музикалните канали на МАРКЕТ РАДИО помагат за ръст на продажбите, повече клиенти и подходяща работна атмосфера за персонала във Вашите търговски обекти.

ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО е ключов маркетингов инструмент за успешно промотиране и рекламиране на предлаганите от фирмата продукти и услуги, без въздействието на външни реклами в търговските Ви обекти. Успехът на МАРКЕТ РАДИО е плод на натрупания опит и професионализъм на екипа, базиран на проектите, които сме реализирали през годините.

Нашите Услуги

[vc_row_inner]

[vc_column_inner width=“1/4″]

Бизнес Радио

[vc_column_text]
МАРКЕТ РАДИО предлага професионално разработени музикални програми за бизнеса. Можете да изберете канал без реклами или да създадем ваш канал с подбрана музика и реклами.
[/vc_column_text]

[/vc_column_inner]

[vc_column_inner width=“1/4″]

Уреждане на Права

[vc_column_text] Програмите на МАРКЕТ РАДИО включват непрекъснато разширяващ се каталог от хиляди музикални заглавия със 100% уредени авторски и сродни права за публично изпълнение в търговски обекти.[/vc_column_text]

[/vc_column_inner]

[vc_column_inner width=“1/4″]

Индивидуална Програма

[vc_column_text]ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО е създадена за Вас музикална програма, с уредени права за публично изпълнение на музика и неограничен брой излъчвания на Ваши реклами.
[/vc_column_text]

[/vc_column_inner]

[vc_column_inner width=“1/4″]

Аудио Реклама

[vc_column_text]За ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО, изработваме аудио реклами, джингли, спотове и търговски съобщения. Нашите студия предлагат високо качество, атрактивни цени и кратки срокове на изпълнение.
[/vc_column_text]

[/vc_column_inner]

[/vc_row_inner]