Вход за клиенти на Маркет Радио!

Проектът Маркет Радио

МАРКЕТ РАДИО е създадено от ТОКСИТИ ГРУП за Вас!

МАРКЕТ РАДИО стартира като алтернативен проект, предлагащ качествено озвучаване на търговски обекти – магазини, молове, салони за услуги, заведения, барове, ресторанти и всички останали обекти, които се нуждаят от музика, с уредени права. МАРКЕТ РАДИО предлага избор от пакети с музикални програми, разработени специално от нашите експерти за различните типове търговски обекти.

Музиката звучи навсякъде, но твърде малко са управителите на търговски обекти, запознати със закона, изискващ заплащане на авторски и сродни права – ЗАПСП (Закон за Авторското Право и Сродните му Права). С помощта на нашите продукти и услуги, всеки мениджър на търговски обект може да подбере подходящия пакет от музикални програми, съобразно неговия тип бизнес и време, през което използва музика.

Изчисляването на цената за избраните музикални програми е лесно през нашия сайт. Тя се формира, в зависимост от площта или местата на търговския обект, както и в съответствие с периода на ползване (за сезонните обекти) и броя на заявените програми за озвучаване.

Платформата на МАРКЕТ РАДИО Ви предлага заявяване, разплащане и доставка на услугата онлайн, като Ви спестява време и пари. След закупуване на съответния пакет, Вие получавате сертификат, както и сертификационен стикер, удостоверяващ, че както авторските, така и сродни права за публично изпълнение на музиката от избрания музикален пакет са 100 % уредени за съответния период, съобразно избраните параметри. Когато използвате каталозите на МАРКЕТ РАДИО, вие нямате задължението да сключите 2 отделни договора с МУЗИКАУТОР и ПРОФОН за да уредите авторските и сродни права. МАРКЕТ РАДИО Ви спестява средства, като Ви предоставя услугата при цени от 70% по ниски от дружествата за колективно управление на права.

С проектът на Токсити Груп ООД – МАРКЕТ РАДИО,  клиентите разполагат с най-подходящата и изгодна услуга за бизнеса. Музикалните канали на МАРКЕТ РАДИО помагат за ръст на продажбите, повече клиенти и подходяща работна атмосфера за персонала във Вашите търговски обекти.

ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО е ключов маркетингов инструмент за успешно промотиране и рекламиране на предлаганите от фирмата продукти и услуги, без въздействието на външни реклами в търговските Ви обекти. Успехът на МАРКЕТ РАДИО е плод на натрупания опит и професионализъм на екипа, базиран на проектите, които сме реализирали през годините.

Нашите Услуги


Бизнес Радио

МАРКЕТ РАДИО предлага професионално разработени музикални програми за бизнеса. Можете да изберете канал без реклами или да създадем ваш канал с подбрана музика и реклами.


Уреждане на Права

Програмите на МАРКЕТ РАДИО включват непрекъснато разширяващ се каталог от хиляди музикални заглавия със 100% уредени авторски и сродни права за публично изпълнение в търговски обекти.


Индивидуална Програма

ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО е създадена за Вас музикална програма, с уредени права за публично изпълнение на музика и неограничен брой излъчвания на Ваши реклами.


Аудио Реклама

За ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО, изработваме аудио реклами, джингли, спотове и търговски съобщения. Нашите студия предлагат високо качество, атрактивни цени и кратки срокове на изпълнение.