Блог Публикация

Hotel Imperial, Imperial Group

Нов музикален канал за хотели – Lobby Channel

За летен сезон 2023, Маркет Радио подготви нов канал – LOBBY CHANNEL. Той е резултат от разговорите ни с много собственици и управители на хотели. Всички те изявиха желание да има изцяло инструментален канал със спокойна музика, който да озвучава лобитата и общите части на хотелите. В пакета канали, достъпен за клиентите ни, вече има два канала с музика с ниска енергия: Lounge Channel и Romantica Channel – единият с ненатрапчиво и „медитиращото“ звучене, а другият с фокус върху създаването на романтична атмосфера. За разлика от тях, Lobby Channel е изцяло инструментален с фокус върху класическите композиции.

За Lobby Channel

Каналът представлява най-добра извадка от каталога ни в две направления. Едното са соло инструменти (пиано, китара и т.н.), които доближават усещането до изпълнение на живо в лобито. Второто са класически инструментали от жанровете латино, джаз, чилаут, буда бар. Ще се радваме на вашата обратна връзка и коментари.

Интензивно работим с новите ни партньори, за да можем да разширим и поддържаме канала винаги актуален.
Lobby Channel е предназначен за хотели, които искат да създадат приятен фон за посетителите си, като едновременно с това има усещане за класа и спокойствие.

Достъп до канала

Достъп до музикален канал Lobby има всеки клиент на Маркет Радио с активен договор. Каналът можe да се слуша след влизане в профила на клиента. Ако сте забравили данните за акаунта си – свържете се с нас тук.

Търговските обекти, които не са наши клиенти, могат да го слушат в безплатния тестови профил. За да получите код за достъп, моля свържете се с нас тук.

Каналът работи 24/7 и може да се пуска и спира по всяко време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.