Блог Публикация

ЛЯТО 2024 – четири „летни“ музикални канала и специално цени от Маркет Радио

Дъждовната пролет не можа да спре ентусиазмът ни, да накараме музиката да работи за вашия летен бизнес. Маркет Радио пожелава успешен летен сезон на всички, работещи в сферата на туризма! За да улесним вашата работа, разработихме пакет от четири канала, които не са нови, но добре покриват нуждите на летните обекти от качествена и разнообразна музика.

За пакет Лято 2024

 • IBISA Channel е нашето лятно радио, което развиваме в последните две години. Няма да скрием стремежа си да спазим програмната схема на станалите световно известни летни канали от испанското крайбрежие. Темпото е 120+ bpm и предразполага към небрежни танци с коктейл в ръка.
 • VANILA Channel спазва правилата на най-популярните интернет радио канали, слушани в търговски обекти. Резултатът е канал с по-малко вокални изпълнения, без резки промени в темпото и максимално сливащ се с фона на търговския обекта.
 • LOUNGE Channel е каналът ни за почивка с ненатрапчиво и „медитиращото“ звучене.  Каналът е почти изцяло инструментален, а дължината на композициите е по-голяма от стандартните 3-4 минути.
 • LOBBY Channel е нашето предложение за хотели, които искат да създадат усещане за класа и спокойствие. Това е изцяло инструментален канал със спокойна музика, който да озвучава лобитата и общите части на хотелите.

Обемът на каталога в ротация е съществено обновен с нови световни каталози, предоставени ни от нашият партньор – Независимо дружество за колективно управление на права Музикални права ЕООД. Така можете да сте сигурни, че използвате 100% лицензирана музика за публично изпълнение.

Музикален лиценз за сезон 2024

И тази година до края на Юни можете да сключите лицензионен договор (Юни-Октомври) за озвучаване на обекта Ви, като заплатите сезонен лиценз с 20% отстъпка от стандартната ни цена. В допълнение, на цената за един канал, получавате денонощен достъп до 18 музикални програми! Цените на стандартните ни лицензи можете да видите тук: http://marketradio.net/product/package-fooddrinks/bars-restaurants/

Музиката на Маркет Радио, са с напълно уредени авторски и сродни права. Те не съдържат реклами и не е необходимо да подписвате допълнителни договори с ПРОФОН и МУЗИКАУТОР.

Достъп до каналите

Достъп до музикалните канали има всеки клиент на Маркет Радио с активен договор. Каналите могат да се слушат след влизане в профила на клиента. Ако сте забравили данните за акаунта си – свържете се с нас тук.

Търговските обекти, които не са наши клиенти, могат да слушат каналите в безплатния тестови профил.
За да получите код за достъп, моля свържете се с нас тук.

Каналът работи 24/7 и може да се пуска и спира по всяко време.

Коментар (1)

 1. Маркет Радио 2023-06-22 в 10:41 am Отговор

  За примерна калкулация на цените за заведения и ресторанти: http://marketradio.net/product/package-fooddrinks/bars-restaurants/

 2. Маркет Радио 2023-06-22 в 10:42 am Отговор

  Тук можете да направите подобна калкулация за заведения за бързо хранене: http://marketradio.net/product/package-fooddrinks/fast-food/

 3. Маркет Радио 2023-06-22 в 10:43 am Отговор

  А това е калкулацията за малки кафенета до 20 места: http://marketradio.net/product/package-fooddrinks/pubs/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.