Вход за клиенти на Маркет Радио!

Вашето Бизнес Радио

Искате във Вашите обекти да звучи само музиката, която според Вас е подходяща за тях и да не се излъчват реклами на Ваши конкуренти?

Ние ще създадем и поддържаме за Вас – ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО!

Нашия екип от професионалисти бързо, надеждно и съобразно Вашия бюджет ще създаде, поддържа и достави сигнала на ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО до Вашите търговски обекти.

ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО е специално създадена за Вас музикална програма със 100 % уредени авторски и сродни права за публично изпълнение на музика и с неограничен брой излъчвания само на Вашите реклами.

С професионално подбраната от музикалните ни редактори микс от изпълнители и стилове, ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО ще да създаде хубаво настроение за клиентите и подходящата атмосфера за повече продажби.

ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО може носи Вашата търговска марка и по него ще се рекламират с неограничен брой безплатни излъчвания Вашите продукти и услуги.

ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО е мощен маркетингов катализатор за успешни продажби! С него може да провеждате в подходящото време и честота на рекламни излъчвания вашите промоции и кампании, да насочвате Вашите клиенти към актуалните за продажба артикули и услуги, предлагани от вас в търговския Ви обект. Ние можем да обновяваме и променяме музикалното и рекламното съдържание на ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО в реално време.

ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО Ви дава възможност за допълнителни приходи, тъй  като Ви може да предложите продажба на рекламно време в него на Ваши партньори и контрагенти.

Пакети Бизнес Радио:

Актуални предложения за разработване и доставка на индивидуални музикални канали.