Блог Публикация

summer 2022 + ibisa channel

ЛЯТО 2022 – Нов летен канал IBISA Channel и специално ценово предложение

Маркет Радио пожелава успешен летен сезон на всички, работещи в сферата на туризма! За да улесним вашата работа, разработихме специален летен музикален канал IBISA Channel. Той допълва летния ни пакет канали, в който влизат още VANILLA Channel и LOUNGE Channel. Тройката покрива основните изисквания на клиентите ни в летните курорти: канал за плажни заведения с танцувално темпо, канал за закрити заведения, който да носи лятна атмосфера и канал с ненатрапчиво и „медитиращо“ звучене. Съществено е обновен и каталогът на включените песни, като сме се фокусирали върху лятното настроение.

Повече за IBISA Channel

Няма да скрием стремежа си да спазим програмната схема на станалите световно известни летни канали от испанското крайбрежие. Темпото е 120+ bpm и предразполага към небрежни танци с коктейл в ръка. Преобладават денс инструменталите и deep house сетовете с ниска енергия, които не уморяват сетивата и създават купонджийско настроение. Обемът на каталога в ротация е съществено обновен с нови световни каталози, предоставени ни от нашият партньор – Независимо дружество за колективно управление на права Музикални права ЕООД. Така можете да те сигурни, че използвате 100% лицензирана музика за публично изпълнение.

Специална лицензионна оферта за сезон 2022

До края на Юни можете да сключите лицензионен договор (Юни-Октомври) за озвучаване на обекта Ви, като заплатите сезонен лиценз с 20% отстъпка от стандартната ни цена. В допълнение, на цената за един канал, получавате денонощен достъп до 17 музикални програми! Цените на стандартните ни лицензи можете да видите тук: http://marketradio.net/product/package-fooddrinks/bars-restaurants/

Музиката на Маркет Радио, са с напълно уредени авторски и сродни права. Те не съдържат реклами и не е необходимо да подписвате допълнителни договори с ПРОФОН и МУЗИКАУТОР.

Достъп до каналите

Достъп до музикалният канал IBISA има всеки клиент на Маркет Радио с активен договор. Каналът и целия летен пакет, могат да се слушат след влизане в профила на клиента. Ако сте забравили данните за акаунта си – свържете се с нас тук.

Търговските обекти, които не са наши клиенти, могат да слушат каналите в безплатния тестови профил.
За да получите код за достъп, моля свържете се с нас тук.

Каналът работи 24/7 и може да се пуска и спира по всяко време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.