Вход за клиенти на Маркет Радио!

Блог Публикация

Коледен канал от Маркет Радио

Черният петък отмина и търговските обекти се подготвят за коледния бизнес. Ние решихме да им помогнем в създаването на коледно настроение и добавихме към каналите на Маркет Радио, вече традиционния канал с коледна музика.

Коледна Музика

В каналът сме се постарали да съберем коледна музика и хитовите песни от канала ни Elegance. Музиката е балансирана като темпо и стил, и е подходяща за почти всякакъв вид търговски обекти. С добавянето на канала, клиентите ни имат свободата да избира кога да слуша коледна музика и в кои обекти. Селекцията на коледните песни е направена специално от Дядо Коледа и е обработена от екипа джуджета на Маркет Радио :).

В допълнение в раздела с дискове за изтегляне, клиентите ни ще могат да изтеглят коледен сет от над 12 часа. Той е направен на базата на онлайн канала и може да се запише на диск или флаш памет за използване в обекти без интернет връзка.

Достъп до канала

Достъп до коледния канал има всеки настоящ клиент на пакетите на Маркет Радио. Той е безплатен бонус към договора му и можe да се слуша след влезане в профила на клиента.

Каналът работи 24/7 и може да се пуска и спира по всяко време. Той ще е достъпен до 15.01.2018г., а клиентите които искат да слушат коледна музика и след тази дата, трябва да се свържат с нас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.