звукозапис и реклама

Звукозапис и Реклама

Маркет Радио предлага богат набор от услуги за звукозапис на съобщения и реклама за нуждите на всеки бизнес. Услугите са разделени на няколко групи, според спецификата на поръчките – запис на рекламни съобщения, изработка на радио реклама и аудио записи за нуждите на IVR системи, централи и оповестяване.

Звукозаписно студио

Маркет Радио разполага със собствено студио за звукозапис, екип от тонрежисьори и диктори, и над 15 години опит в тази област. Студиото има богат набор от техника и експертиза в звукозаписа и последващата обработка на материалите за всякакъв вид използване. Студиото работи всекидневно и е готово да реагира на клиентска заявка в рамките на часове. Професионални артисти и богат музикален каталог са налични за използване при работа по проекти на клиента.

Екипът на студиото работи съвместно с маркетинговия отдел на клиента и може да предложи подходящите актьорски гласове, звукови и музикални подложки с цел постигане на желаното въздействие върху слушателя. Основовният ни фокус е високото качество, персоналният подход, скоростта на работа и атрактивните цени.

Предлагани услуги

  • Рекламни Съобщения: аудио рекламa, продуктови промоции, анонси за събития, посетителска информация и т.н., с музикална подложка с уредени права. Произвеждат се на минимални пакети по 6 броя, а максималната продължителност на всяко съобщение е 10 секунди.
  • Аудио Записи: аудио записи за нуждите на IVR системи, фирмени телефонни централи и системи за гласово оповестяване. Услугата включва студиен звукозапис, обработка, добавяне на музикална подложка (по избор) и подготовка на файловете за менюто на системите. Услугата се заплаща на базата на дължината на текста (брой думи) в съобщенията.

Пакети и Цени:

Актуални предложения за запис и производство на реклами, съобщения, спотове и джингли.

Примери за рекламна продукция

При желание за допълнителни референции, моля свържете се с нас.

Рекламни Съобщения

      Четири продукта
      Свети Валентин
      Коледа Бебе
      Три на цената на две
      18 Години

Радио Реклама

      Нов брой
      Нов брой
      Нов брой
      Bak 2 School
      Промоция Нула
      Промоция

Джингли

      Music Space Radio
      Лабиринт
      Experience Store
      Beer Promo
      Experience Store 2