Продуктът е добавен!

Индивидуални Програми

Маркет Радио предлага разнообразен набор от тематични музикални канали. Те са създадени, за да могат нашите клиенти да изберат най-подходящата музика за своя търговския обект. Можете безплатно да ги тествате тук.

Защо ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА

Много търговските обекти искат в музикалните каналите да насложат рекламите си. Така музикалният канал се превръща в рекламна медия и насочва клиентите към актуалните промоционални артикули в търговския обект. Това директно води до повишаване на продажбите в обекта.

Част от нашите клиенти имат специални изисквания към подбора на музиката. Това най-често е продиктувано от бранда на компанията и настроението, което трябва да се създаде в търговския обект. Тогава на компанията е необходим а индивидуална програма, в която музиката е специано подбрана и подредена. Ние наричане такава програма – вашето бизнес радио.

Нашият Подход

За да отговори на нуждите на нашите клиенти, екипът ни разработи няколко услуги. Предоставяме богат избор от готови музикални канали без никаква реклама. При заявка от клиента, можем да запишем рекламни съобщения в нашето студио. След това създаваме индивидуална програма. След уточняване на схемата на излъчване, клиентът получава достъп до фирмен РЕКЛАМЕН КАНАЛ и по всяко време може да поръча изработка на нови съобщения или промени в схемата на излъчване.

При изисквания за индивидуален подбор на музиката, след като екипът ни се запознае с изискаванията на бранда, разработваме концепция в зависимост от потока клиенти и поведението им в обекта. Създаваме тестови канал, който може да се слуша от екип на клиента. След коригиране на програмната схема, клиентът ни получава своето индивидуално БИЗНЕС РАДИО.

Нашите Услуги:

Актуални предложения за разработване и доставка на индивидуални музикални канали.

Студиото ни разполага с дежурен тон режисьор и диктори, като и с богат музикален каталог. По този начин, в рамките на часове можем да реагираме на заявките на клиентите ни.

Ето част от индивидуалните радио канали, които сме разработили.
Можете безплатно да ги тествате тук