Блог Публикация

Vanilla Channel – новото попълнение в каналите ни

Поредното попълнение в каналите на Маркет Радио е вече налице – Vanilla Channel. Той се появи след обстоен анализ на най-популярните интернет радио канали, слушани в търговски обекти. Резултатът е канал с по-малко вокални изпълнения, без резки промени в темпото и максимално сливащ се с фона на обекта. След Nonstop Mix, където фокусът ни беше върху разнообразието и плавните преходи между жанровете, тук се постарахме да създадем максимално сливаща се с обстановката фонова музикална компилация.

Vanilla Channel се роди след дълга лятна работа на музикалния ни екип и привличането на нови международни музикални каталози. За да създадем канала, подбрахме и обработихме стотици нови песни. Надяваме се резултатът да ви хареса. Новият канал е част от започналото преди две години мащабно допълване и обновяване на каталога на Маркет Радио. Целта ни е да предложим по-голямо количество и по-разнообразна музика на нашите клиенти. Спецификата на всеки търговски обект е различна и ние разширяваме каналите си за да й отговорим.

За Vanilla Channel

Каналът представлява най-добра извадка от каталога ни в жанровете чилаут, буда бар, дийп хаус и всички техни разновидности. Над 80% от песните са от нови каталози и селекцията е направена с фокус върху плавно преливане на темпо, тоналности и стилове. Основната част от произведенията в селекцията са инструментали. Ще се радваме на вашата обратна връзка и коментари.

Интензивно работим с новите ни партньори, за да можем да разширим и поддържаме канала винаги актуален.
Vanilla Channel е предназначен за обекти, които задържат по-дълго клиентите си и искат музиката да създава приятен фон за разговори и бизнес.

Достъп до канала

Достъп до музикален канал Vanilla има всеки клиент на Маркет Радио с активен договор. Каналът можe да се слуша след влизане в профила на клиента. Ако сте забравили данните за акаунта си – свържете се с нас тук.

Търговските обекти, които не са наши клиенти, могат да го слушат в безплатния тестови профил. За да получите код за достъп, моля свържете се с нас тук.

Каналът работи 24/7 и може да се пуска и спира по всяко време.

Коментар (1)

  1. […] и разнообразие на музика са налице. След успехът на Vanilla Channel, надяваме се двата нови канала да допринесат за […]

  2. […] коледна музика и хитовите песни от каналите ни Elegance, Vanilla, Energy и Funk&Jazz. Музиката е балансирана като темпо и […]

  3. […] Той допълва летния ни пакет канали, в който влизат още VANILLA Channel и LOUNGE Channel. Тройката покрива основните изисквания на […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.