Блог Публикация

Нов музикален канал – Nonstop MIX

Често получаваме запитвания за канал, които да е разнообразен. Изискванията са за жанрово разнообразие и плавно преминаване между тях. Темпото също трябва да се променя, но без резки скокове и да се усещат бързи и бавни пояси. Екипът ни доста дълго време си блъскаше главата над това, как да отговорим на всичките тези изисквания, без каналът да загуби лице и да се превърне в „от всичко по малко“. Специално внимание беше отделено на обратната връзка от наши настоящи и потенциални клиенти, които имат търговски обекти където хората се задържат повече (там основно се търси разнообразие). На тази база заложихме и изискването, каталогът от песни на определен период цялостно да се обновява.

Така се роди най-новият ни канал Nonstop MIX, който винаги ще ви изненада приятно с нещо ново и различно. Той е част от започналото преди две години мащабно допълване и обновяване на каталога на Маркет Радио. Целта ни е да предложим по-голямо количество и по-разнообразна музика на нашите клиенти. Спецификата на всеки търговски обект е различна и ние разширяваме каналите си за да й отоворим.

Музикален канал Nonstop MIX

Каналът представлява извадка от всички жанрове и типове музика в каталога ни. Фокусът е върху разнообразието по темпо и жанр, като особено внимание е отделено на плавното преливане между блоковете и баланса инструментали / вокални изпълнения. Програмата е изградена от 7-9 блока с обща продължителност 120-150 минути. Жанровете варират от диско и хаус, до фънк, джаз и софт рок. Инструменталите са почти 50% от съдържанието.
Спазили сме и изискването за цялостно обновяване на определен период. Всеки три месеца, програмната схема и цялото съдържание на канала ще се променят.

Каналът е предназначен за обекти, в които клиентите се задържат малко по-дълго и еднотипната музика би подразнила и уморила.
Каналът е нов и базата му подлежи на последващо развитие – ще се радваме да чуем вашите препоръки!

Достъп до канала

Достъп до музикален канал Nonstop MIX има всеки клиент на Маркет Радио с активен договор. Каналът можe да се слуша след влизане в профила на клиента. Ако сте забравили данните за акаунта си – свържете се с нас тук.

Търговските обекти, които не са наши клиенти, могат да го слушат в безплатния тестови профил. За да получите код за достъп, моля свържете се с нас тук.

Каналът работи 24/7 и може да се пуска и спира по всяко време.

Коментар (1)

  1. […] в темпото и максимално сливащ се с фона на обекта. След Nonstop Mix, където фокусът ни беше върху разнообразието и […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.