Блог Публикация

Маркет Радио подкрепя Проект Северозапад

От няколко години подкрепяме един социален проект, който работи в най-бедния регион на България – Северозапада. Мисията му е хората от Северозапада да живеят достойно, възрастните да имат своята независимост, а младите – възможности за развитие.

В края на миналата година започна работа патронажна кухня, и тя вече доставя прясна храна на десетки възрастни хора в седем села. Тази услуга стана особено важна за хората във времена на епидемия, защото те не е нужно да излизат от дома си и да пазаруват всекидневно.

За съжаление дори минималните 75 лв. месечно за пълен порцион храна, са непосилни за най-бедните хора в региона. Ние от Маркет Радио подпомагаме кухнята с дарения според възможностите си, но нуждата от помощ е доста по-голяма от възможностите ни.

Отправяме молба да отделите няколко минути и да се запознаете с кампанията ЗА БАБА и ако прецените – да направите дарение. При направено дарение с основанието МАРКЕТРАДИО, ще го приспаднем от следващото плащане на музикалните ви лицензи в размер до 5% от тях.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.