Блог Публикация

Нов музикален канал – SPA

Музикален канал SPA е най-новото попълнение в портфолиото ни от тематични канали, с което те стават единадесет. Той е естествено развитие в посока спокойна и релаксираща фонова музика и допълва канала RELAX, в който фокусът е баладична, но ритмична музика. Екипът ни доста дълго време подготвя пускането на канала. Специално внимание беше отделено на обратната връзка от наши настоящи и потенциални клиенти, които имат SPA центрове в обектите си (хотели) или оперират самостоятелни обекти от този тип.

Музикален канал SPA е част от започналото преди повече от година мащабно допълване и обновяване на каталога на Маркет Радио. Целта ни е да предложим по-голямо количество и по-разнообразна музика на нашите клиенти. Спецификата на всеки търговски обект е различна и ние разширяваме тематичните си канали.

Музикален канал SPA

Музиката в канала е балансирана като стил, и е отделено специално внимание на прехода между песните. Основната ни цел е да избягаме от всякакви смущения на звуковия фон, което би развалило спокойствието на слушателите. Музикалните стилове са: амбиент, чилаут, музика за медитация. Темпото е ниско, а в част от композициите то е трудно определимо. Преобладават инструменталите.

Канал SPA е насочен към обектите, които искат да осигурят пълно спокойствие на клиентите си – възстановителни и SPA центрове, хотели и заведения в фокус върху тишина и комфорт.

Каналът е нов и базата му подлежи на последващо развитие – ще се радваме да чуем вашите препоръки!

Достъп до канала

Достъп до музикален канал SPA има всеки клиент на Маркет Радио с активен договор. Каналът можe да се слуша след влизане в профила на клиента. Ако сте забравили данните за акаунта си – свържете се с нас тук.

Търговските обекти, които не са наши клиенти, могат да го слушат в безплатния тестови профил. За да получите код за достъп, моля свържете се с нас тук.

Каналът работи 24/7 и може да се пуска и спира по всяко време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.