Блог Публикация

Два нови музикални канала – Evergreen и Funk&Jazz

Дойде време да ви представим още два нови музикални канала – Evergreen и Funk&Jazz. След World Premium каналът ни, който бързо се превърна в един от най-слушаните, те също набират своите почитатели. Този път решихме да ги пуснем каналите в предварителен (beta) вариант и да съберем обратна връзка от обектите, които ги слушат.

Двата музикални канала са много различни, но имат една обща черта. Насочени са към стилове музика, които не са на гребена на вълната в последните години, но пък носят непреходна стойност и създават уникална атмосфера. Появата им е част от започналото преди почти година мащабно допълване и обновяване на каталога на Маркет Радио. Основната ни цел е да предложим по-голямо количество и по-разнообразна музика на нашите клиенти. Спецификата на всеки търговски обект е различна и ние искаме да разширим тематичните си канали, за да можем да отговорим на вкусовете на клиентите.

Музикален канал Evergreen

За разлика от BG Premium, където се фокусираме изцяло върху съвременни български хитове, в канала Evergreen сме подбрали песни в стил класическа българска естрада. За да създадем правилното настроение, в канала редуваме блокове с бързо и бавно темпо. Така създаваме приятна атмосфера и лека носталгична нотка у клиентите, а персоналът на обекта не се уморява от монотонността.

Каналът Evergreen тепърва ще търпи развитие, за да достигне пълния си блясък с всички хитове на българската естрада. За съжаление, процесът по изчистването на правата им е бавен, но екипът ни напредва с добро темпо.

Музикален канал Funk&Jazz

Името на канала само описва стиловете музика в него. Подбрали сме класически композиции от тези два вечни стила. Към тях сме добавили авторска музика на млади български и световни композитори и изпълнители. Каналът е подходящ за обекти, които искат да създадат елегантна и ненатрапчива атмосфера.

Музикалното творчество в стиловете Funk и Jazz е безкрайно, но усилията ни са насочени към подбор на музика, подходяща за използване в търговски обекти. Особено много ни радват качествените млади творци, създаващи продукт на световно ниво. Ако имате коментари и предложения – свържете се с нас!

Достъп до каналите

Достъп до музикалните канали Evergreen и Funk&Jazz има всеки клиент на Маркет Радио с активен договор. Каналите могат да се слуша след влизане в профила на клиента. Ако сте забравили данните за акаунта си – свържете се с нас тук.

Търговските обекти, които не са наши клиенти, могат да ги слушат в безплатния тестови профил. За да получите код за достъп, моля свържете се с нас тук.

Каналите работят 24/7 и може да се пускат и спират по всяко време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.