Блог Публикация

Нов музикален канал World Premium

Новият музикален канал World Premium е поредното допълнение в набора от канали в портфолиото ни. Той е резултат от изискванията на клиентите ни да имаме канал с музика, въртяща се по световните радиостанции. Подбрахме стилово разнообразна музика, подходяща за всякакъв вид търговски обекти. Особен интерес представлява за магазините и заведенията, залагащи на световни марки продукти и атмосфера. Тази концепция направи World Premium един от най-слушаните ни канали.

Появата на този нов канал е част от започналото преди почти година мащабно допълване и обновяване на каталога на Маркет Радио. Основната ни цел е да предложим по-голямо количество и по-разнообразна музика на нашите клиенти. Спецификата на всеки търговски обект е различна и ние искаме да разширим тематичните си канали, за да можем да отговорим на вкусовете на клиентите.

Музикален канал World Premium

За разлика от BG Premium, където се фокусираме изцяло върху български хитове, в канала World Premium сме подбрали песни въртящи се и станали популярни на световната сцена. Каналът комбинира четири стилови банки от каталога ни. Специална селекция от ELEGANCE: средно темпо – поп, денс, фънк, диско, поп-рок. Подбран репертоар от ENERGY: високо темпо – денс, техно, хаус, транс. ROCK селекция – рок, хардрок, прогресив рок, поп-рок. За намаляване на енергията – RELAX: чилаут, джаз, амбиент.

За да има образ и настроени, програмата е сегментирана на блокове по 30 минути с едностилна музика. Така от една страна създаваме определено настроение в обекта за времето на престоя на клиента, а от друга страна запазваме разнообразието на стиловете. Програмата включва достатъчно голяма подборка, която постоянно се обновява. Така се грижим една песен да не се повтаря поне 12 часа.

Ще се радваме да чуем вашата обратната връзка и препоръките!

Достъп до канала

Достъп до музикален канал World Premium има всеки клиент на Маркет Радио с активен договор. Каналът можe да се слуша след влизане в профила на клиента. Ако сте забравили данните за акаунта си – свържете се с нас тук.

Търговските обекти, които не са наши клиенти, могат да го слушат в безплатния тестови профил. За да получите код за достъп, моля свържете се с нас тук.

Каналът работи 24/7 и може да се пуска и спира по всяко време.

Коментар (1)

  1. Маркет Радио 2018-06-19 в 9:46 pm Отговор
  2. […] два нови музикални канала – Evergreen и Funk&Jazz. След World Premium каналът ни, който бързо се превърна в един от […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.