Блог Публикация

BG Premium

Обновен музикален канал BG Premium

BG Premium е поредният канал, който обновяваме в последните месеци. Той е най-слушаният ни канал и комбинира най-доброто от българските хитове в каталога ни. Музиката е стилово разнообразна и е подходяща за всякакъв вид търговски обекти. Особен интерес представлява за магазините и заведенията, залагащи на български продукти и атмосфера.

Промяната е част от започналото преди няколко месеца мащабно допълване и обновяване на каталога на Маркет Радио. Основната ни цел е да предложим по-голямо количество и по-разнообразна музика на нашите клиенти. Спецификата на всеки търговски обект е различна и ние искаме да разширим тематичните си канали, за да можем да отговорим на вкусовете на клиентите.

Музикален канал BG Premium

Каналът е замислен и създаден, като обединяващо място за най-добрите български хитове от каталога ни. Реално той е комбинация от три канала. Най-добрите български песни от канал ELEGANCE: средно темпо – поп, денс, фънк, диско, чилаут и поп-рок. Специална селекция от канал ENERGY: високо темпо – денс, техно, хаус, транс. Най-добрите рок хитове от каналът ни ROCK – той също ще претърпи обновяване, но селекцията вече е готово.

В канал BG Premium няма включени инструментали. Бонус към него е рубриката „Артист на седмицата“, в която представяме нови български артисти и техните хитови песни. Една тяхна песен се ротира на всеки час.

Програмата е сегментирана на блокове по 30 минути, в които се пуска едностилна музика. Така едновременно създаваме определено настроение в обекта и запазваме разнообразието на стиловете. Въпреки, че програмата е тясна подборка от каталога ни, погрижили сме се една песен да не се повтаря поне 10 часа.

Обратната връзка и препоръките са добре дошли.

Достъп до канала

Достъп до канал BG Premium има всеки клиент на Маркет Радио с активен договор. Каналът можe да се слуша след влезане в профила на клиента. Ако сте забравили данните за акаунта си – свържете се с нас тук.

Търговските обекти, които не са наши клиенти, могат да го слушат в безплатния тестови профил. За да получите код за достъп, моля свържете се с нас тук.

Каналът работи 24/7 и може да се пуска и спира по всяко време.

Коментар (1)

 1. Маркет Радио 2018-02-28 в 5:49 pm Отговор

  Артист на седмицата:
  http://marketradio.net/2018/02/16/siluet/

 2. Маркет Радио 2018-02-28 в 5:50 pm Отговор

  Следете новата българска музика в групата ни:
  https://www.facebook.com/groups/1645290228840842/

 3. […] разлика от BG Premium, където се фокусираме изцяло върху български хитове, в […]

 4. […] разлика от BG Premium, където се фокусираме изцяло върху съвременни […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.