Блог Публикация

Обновен музикален канал ENERGY

Днес ви представяме още един от музикалните ни канали, който претърпя цялостна промяна – каналът ENERGY. Той е основен за всичките ни клиенти с обекти, залагащи на бърз оборот. Промяната е част от започналото преди няколко месеца мащабно допълване и обновяване на каталога на Маркет Радио.

Основната ни цел е да предложим по-голямо количество и по-разнообразна музика на нашите клиенти. Спецификата на всеки търговски обект е различна и ние искаме да разширим тематичните си канали, за да можем да отговорим на вкусовете на клиентите.

Музикален канал ENERGY

Каналът ENERGY e замислен и създаден, за да повишава настроението и темпото на пазаруване в търговските обекти. Подходящ е за магазини с изисквания за бърз човекооборот, спортни магазини и спортни центрове. Също така е подходящ за заведения за бързо хранене и вериги обекти за импулсни стоки. След обновяването, количеството на музиката е чувствитено увеличено, като е запазен обликът на канала.

Темпото на подбраните песните е високо, а настроението им е енергично. Стиловете в селекцията са денс, техно, хаус, транс. Това дава хомогенност на канала и го доближава до формата на DJ сетовете. В селекцията са над 150 български и чуждестранни артиста, а всеки месец ще добавяме нова порция песни.

Обратната връзка и препоръките са добре дошли.

Достъп до канала

Достъп до канал ENERGY има всеки клиент на Маркет Радио с активен договор. Каналът можe да се слуша след влезане в профила на клиента. Ако сте забравили данните за акаунта си – свържете се с нас тук.

Търговските обекти, които не са наши клиенти, могат да го слушат в безплатния тестови профил. За да получите код за достъп, моля свържете се с нас тук.

Каналът работи 24/7 и може да се пуска и спира по всяко време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.