Блог Публикация

Коледен канал от Маркет Радио

Черният петък отмина и търговските обекти се подготвят за коледния бизнес. Ние решихме да им помогнем в създаването на коледно настроение и добавихме към каналите на Маркет Радио, вече традиционния канал с коледна музика.

Коледна Музика

В каналът сме се постарали да съберем коледна музика и хитовите песни от каналите ни Elegance, Vanilla, Energy и Funk&Jazz. Музиката е балансирана като темпо и стил, и е подходяща за почти всякакъв вид търговски обекти. До 15.12 в канала ще звучи коледна музика с 50% тежест (схема 2×2), а между 15.12 и 15.01 коледната музика ще е 75% (схема 3×1).

С добавянето на канала, клиентите ни имат свободата да избира кога да слуша коледна музика и в кои обекти. Селекцията на коледните песни е направена специално от Дядо Коледа и е обработена от екипа джуджета на Маркет Радио :).

В допълнение в раздела с дискове за изтегляне, клиентите ни ще могат да изтеглят коледен сет от над 12 часа. Той е направен на базата на онлайн канала и може да се запише на диск или флаш памет за използване в обекти без интернет връзка.

Достъп до канала

Достъп до коледния канал има всеки клиент на Маркет Радио с активен договор. Каналите могат да се слуша след влизане в профила на клиента. Ако сте забравили данните за акаунта си – свържете се с нас тук.

Търговските обекти, които не са наши клиенти, могат да ги слушат в безплатния тестови профил. За да получите код за достъп, моля свържете се с нас тук.

Каналът работи 24/7 и може да се пуска и спира по всяко време. Той ще е достъпен до 15 Януари, а клиентите които искат да слушат коледна музика и след тази дата, трябва да се свържат с нас.

Коментар (1)

  1. Маркет Радио 2021-12-01 в 9:46 pm Отговор

    Фирмените радио каналите на клиентите ни ще бъдат актуализирани с коледна музика след координация на програмната схема с тон режисьорите ни. Моля свържете се с нас, за да уточним детайлите.

  2. Здравейте,ние сме ресторант Верано искаме да прослушаме вашата коледна музика . Може ли код за достъп. 0889664343 русева

    1. Маркет Радио 2022-12-05 в 7:16 pm Отговор

      Здравейте, напишете на колегите ни на sales@marketradio.net или ни се обадете на +359884441412 и ще ви изпратим пин за достъп. Поздрави от Маркет Радио!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.