Блог Публикация

Детски музикален канал от Маркет Радио

В края на миналата година Маркет Радио започна да разширява портфолиото си от канали. Освен стиловите канали, започваме да добавяме такива, създадени за конкретен вид търговски обекти. Фокусът ни през месец Март е да направим детски музикален канал – подходящ за детски магазини, детски клубове и заведения отганизиращи детски празници.

KIDS CHANNEL – Детски Музикален Канал

В каналът сме комбинирали прекрасни български детски песни с подходящи поп хитове. Това прави този детски музикален канал атрактивен за малчуганите в обектите. От друга страна комбинацията го прави приятен за слушане от служителите в обекта.

Каналът е особено подходящ за магазини за детски стоки. Той създава настроение за пазаруване и допълва специфичната атмосфера на щандовете с играчки. В допълнение, по желание на съответния магазин, в канала могат да се добавят рекламни съобщения за актуални стоки и промоции. За повече детайли по тази опция – свържете се с нашия екип.

ДОСТЪП ДО KIDS CHANNEL

От началото на Март, можете да тествате новият детски музикален канал. Той е достъпен в нашия Тестови Клиентски Профил, а безплатен достъп до него можете да получите по всяко време, като се свържете с нас.

След покупка на пакет за озвучаване и подписване на договор с Маркет Радио, вие ще можете да използвате детския музикален канал във вашия Клиентски профила. Трябва да влезете в него с потребитеското си име и парола, там той е в раздел „Нови Канали“. Каналът работи 24/7 и могаже да го пуска и спират по всяко време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.