Блог Публикация

Дует КАНЕЛА

За Дует КАНЕЛА

Дуетът се състои от Станислав Пандин – вокали и Цветан Ангелов – китари. И двамата са композитори, автори на текстове, аранжори. Стартират „Канела“ през пролетта на 2016 г. Но всъщност се познават от тийнейджъри, когато за първи път започнат да свирят в една хард рок група „Декада“.

Целите са им е да създават модерна поп рок музика. Текстовете са на български и засега не смятат да се целят другаде, освен в България.
Целта им е да дават надежда на интелигентните хора в България, че не са сами, да усещат подкрепа.

За Песните

Токсити Студио продуцира последната песен „Винаги“ и заедно планират следващи стъпки. В момента работим по следващия си проект.
Песента „Винаги“ е посветена на дъщерите – Станислав е с 2 момичета, Цветан – с едно. Винаги ще имат обич и подкрепа, но песента може да се изпее и като признание в любов на всяко едно момиче.

Песента „Сълза“ всъщност не е изцяло на дуета. Първият куплет го чуват на една пейка преди 20 години и сега не знаят къде е човекът, който е написал песента. Тя така или иначе никъде не е звучала досега. Решават да й дадат нов живот, написват още два куплета, аранжират я и я записват.

Клубна Дейност

Канела вири в софийски клубове, като сега подготвя и акустичен репертоар, който скоро ще зазвучи на живо.

Връзки:

Facebook: Kanela
YouTube: Kanela
G+: Kanela


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.