Блог Публикация

Нови канали в програмите на Маркет Радио

нови канали

Докато всички обекти трескаво се подготва за празничния бизнес, ние решихме да им помогнем в това усилие. Към каналите на Маркет Радио, ние добавихме два нови, които допринасят за доброто настроение на посетителите.

Каналите отразяват тенденциите на пазара и са отговор на желанията и коментарите на клиентите на Маркет Радио. За разлика от петте стилови канала, разработени за конкретен тип търговски обекти, новите канали са тематични и музиката с тях е разнообразна. Каналите са балансирани като темпо и стил, и са подходящ за почти всякакъв вид търговски обекти.

BG PREMIUM

В този канал сме отговорили на желанието на нашите клиенти, да имат канал с качествена българска музика. В него посетителите в обектите ще могат да чуят най-доброто от качествената българска музика. В BG PREMIUM всяка седмица ще представяме един подбран от нас български артист. Неговите песни ще се слушат с по-висока ротация, а той ще ги представи лично. Всичко за тези артисти и творчеството им, можете да прочетете тук.

CHRISTMAS

За разлика от предишни години, не сложихме коледни песни във всички стилови канали, а решихме да направим отделен фокусиран канал Christmas. В него сме се постарали да съберем настроението на коледната музика и динамиката на хитовите песни. По този начин даваме на всеки от клиентите ни свободата да избира кога да слуша коледна музика и в кои обекти. Селекцията на коледните песни е направена специално от Дядо Коледа и е обработена от екипа джуджета на Маркет Радио 🙂 .

ДОСТЪП ДО КАНАЛИТЕ

Достъп до каналите има всеки настоящ клиент на пакетите на Маркет Радио. Те са безплатен бонус към договора му и могат да се слушат след влезане в профила на клиента – раздел „Нови Канали“. Каналите работят 24/7 и могат да го пускат и спират по всяко време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.