Блог Публикация

Electric Pie

Electric Pie

Electric Pie

Триoто е добре познато на меломаните в България като Sound Solutions. Това е името, под което през 2011 година Ясмин Исинов и Огнян Гърков започват да работят заедно. За тях няма музикални ограничения, важно е единствено качеството на музиката. Стилът е разнообразен и би могъл да се характеризира с грууви, даунтемпо, диско, соулфул и дийп хаус звучене.

Ясмин е виртуозът на клавирите и композиторът в групата. Печелил е не една престижни награди и постига големи успехи като композитор и музикант. Може да срещнете името му на нашата клубна сцена, заедно с групите Мind Trips, Transformation, КГБ, FWS, както и Project In.

Огнян Гърков пък е диджей и продуцент, познат повече като QJ, изявяващ се често по софийските клубове. Тяхната съвместна работа постига успехи и те започват колаборации с други известни изпълнители като Claude J. Woods Jr. (Earth Wind And Fire Experience), Анна Янова, Белослава, Деси Андонова, Рут Колева, Майкъл Флеминг и други.

В края на 2012-та година Sound Solutions решават да направят колаборация с Алис Инджеян (вокал). Tака дуото започва да работи върху съвместни парчета с нея и след няколко успешни сингъла, в началото на 2014 г. тя става част от Sound Solutions. Алис перфектно се вписва с гласа си в новата продукция на музикантите. Поемайки в нова посока покрай работата с очарователната и талантлива Алис, групата сменя и името си. Така се появяват Electric Pie.

Линкове:

Audio: MixCloud
Audio: SoundCloud
Youtube: Electric Pie
FB: Electric Pie
Toxity Studio: Мастеринг на Бягаме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.