Блог Публикация

Bella Italia Channel – музика и настроение от Италия

Bella Italia Channel е една отдавнашна мечта на музикалният ни екип. Изискването за канал с италианска музика, постоянно е в запитванията на наши настоящи и потенциални клиенти, които имат пицарии или друг тип заведения с италианска кухня. Поради локалната специфика и разнообразие на съдържанието, създаването на Bella Italia ни отне много време, но каналът вече е факт. След спокойните и релаксиращи Lounge и Romantica Channel, идва неповторимото италианско настроение с мирис на хубава храна и качествено вино. Каналът ще помогне на клиентите ни да допълнят идеалното преживяване на посетителите в техните заведения, което е и основната цел на Маркет Радио.

Bella Italia развива портфолиото от музикални канали на Маркет Радио, в посока специализирани/профилирани канали. Целта ни е за големи групи специфични търговски обекти (в случая пицарии и италиански ресторанти), да създаваме тематични канали. До сега такива наши канали са Kids Channels (за детски центрове) и Spa Channel (за спа центрове и масажни студиа) и в бъдеще очаквайте още. Ще сме благодарни на обратната връзка от вас, върху кои канали да се концентрираме и приоритет.

За BELLA ITALIA

Разнообразието на италианската музика е огромно и селекцията е трудна задача. Постарали сме се да направим балансиран селекция, която да не се натрапва в търговските обекти, а от друга страна – да създава автентично настроение. Каналът е изграден от три основни категории: италианска класическа естрада (в бързо и бавно темпо), модерна италианска музика и автентична регионална музика. Плавното редуване на темпото и добавените чилаут „паузи“ правят канала разнообразен, като в същото време му позволяват да запази облика си.

Знаем, че собствениците и управителите на италиански заведения са особено взискателни към музиката. Ще се радваме на вашите коментари и препоръки, за да можем да направим Bella Italia максимално подходящ за заведенията ви.

Достъп до канала

Достъп до музикален канал Bella Italia има всеки клиент на Маркет Радио с активен договор. Каналът можe да се слуша след влизане в профила на клиента. Ако сте забравили данните за акаунта си – свържете се с нас тук.

Търговските обекти, които не са наши клиенти, могат да го слушат в безплатния тестови профил. За да получите код за достъп, моля свържете се с нас тук.

Каналът работи 24/7 и може да се пуска и спира по всяко време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.