Блог Публикация

Облекчения в музикалното лицензиране

Във връзка със създалата се ситуация и ограниченията в работата на търговските обекти, решихме да направим облекчения по отношение на музикалните лицензи за публично изпълнение, предоставяни от Маркет Радио.
Тези от вас, които имат активни договори и затворени (изцяло неработещи) търговски обекти, ще могат да използват удължен период за вече платените лицензи. Това означава, че ще увеличим лицензионния срока с времето, което е затворен обекта.
Пример: ако обектът е затворен два месеца и лицензионните такси са платени до 01.10.2020 г., периодът на лиценза ще бъде удължен до 01.12.2020 г.

Тази корекция в датите на валидност на лицензите, ще бъде направена след прекратяването на извънредните мерки и отварянето на търговските обекти.

Tези от вас, с които сме в процес на договаряне и имат затворени (изцяло неработещи) обекти, ще могат да използват отложен старт на лицензите. След подготовка на комплекта лицензионни документи, ще оставим отворен срокът на лицензите. Той ще бъде фиксиран във фактурата за лицензионно плащане, която ще издадем след прекратяването на извънредните мерки и отварянето на търговските обекти.

Ако с вас сме на етап начални разговори – можем да ви предоставим безплатен тестови достъп до каналите ни и да подготвим оферта и документи. Свържете се с нас за детайлна информация.

Надяваме се това да облекчи работата ви.
Желаем Ви здраве и успех!

Поздрави,

Екипът на Маркет Радио

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.