Блог Публикация

Повишено качество на каналите на Маркет Радио

От тази седмица, екипът на Маркет Радио направи промени в стандартите за нормализация на каталога си и параметрите на излъчване от стрийминг сървърите на компанията. Като резултат, онлайн каналите ни вече се излъчват с 320 kbps. Започнахме и да използваме специализиран софтуер за създаване на плейлисти, който подрежда песните по темпо и тоналност. Това ще направи каналите много по-мелодични и хармонични.

Повишено качество – ползата за клиента:

Промяната засяга клиентите, слушащи нашите канали онлайн през страницата ни. След като влязат в личния си профил, те няма да видят разлика в интерфейса. Промяната е единствено във факта, че при пускането на някой от плейърите, музиката звучи много по-добре. Естествено, това силно зависи и от озвучителната уредба на търговския обект.

Какво следва:

От Септември очаквайте още промени в услугите на Маркет Радио. Освен нови тематични канали, ще добавим и нови начини за по-лесно използване на нашите услуги. Ще се радваме на вашите препоръки и обратна връзка.

Ако не сте клиент на Маркет Радио, можете безплатно да тествате каналите ни през нашия Тестови Профил.

ЗА БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ НА МАРКЕТ РАДИОизпратете Вашата заявка на sales@marketradio.net

За повече информация – позвънете на +359 88 444 1412
Обектите, подписали договор с Маркет Радио са 100% законно озвучавани съгласно Закон за авторското право и сродните му права.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.