Блог Публикация

Отстъпки за членове на Камарата на дървообработващата и мебелната промишленост

kamara

ПАРТНЬОРСТВО И ОТСТЪПКИ

МАРКЕТ РАДИО постигна споразумение за сътрудничество с БРАНШОВА КАМАРА НА ДЪРВООБРАБОТВАЩАТА И МЕБЕЛНАТА ПРОМИШЛЕНОСТ. В рамките на постигнатата договорка, членовете на Камарата получават специални отстъпки при използването на услугите на МАРКЕТ РАДИО.

Тези от членовете, които имат търговски обекти, могат да ги озвучават с музиката от програмите на МАРКЕТ РАДИО. В тях не се излъчват реклами, освен ако собственикът на обекта не реши да пусне свои рекламни съобщения. При използване на услугите, не трябва да сключвате договори с ПРОФОН и МУЗИКАУТОР за уреждането на авторски и сродни права за публично изпълнение на музика, тъй като всички изисквани от закона за авторското право музикални права, са НАПЪЛНО И ПРЕДВАРИТЕЛНО уредени от компанията.

ПРОГРАМИ С УРЕДЕНИ ПРАВА

За закупуване на пакетна услуга (права + набор програми), които са предназначени за членове на камарата посетете: http://marketradio.net/product/package-stores/showroom/.
Цените се определят на базата на площта на обекта, броя използвани програми и периода на договора.
За получаване на отстъпки, членовете на Камарата трябва да се свържат с нас на + 359 88 444 14 12.

ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА

В повечето търговски обекти, фирмата собственик излъчва рекламни съобщения, промотиращи собствените й продукти. В този случай, МАРКЕТ РАДИО предлага услугата ВАШЕТО БИЗНЕС РАДИО. С нея в музикалната програма се наслагват неограничен брой търговски съобщения и музиката е специално подбрана според нуждите на обекта. За закупуване на услугата, можете да посетите: http://marketradio.net/product/ownprogram/individual-program-audio/
За получаване на отстъпки, членовете на Камарата трябва да се свържат с нас на + 359 88 444 14 12.

АУДИОЗАПИСИ И РЕКЛАМА

В допълнение към индивидуалната програма, МАРКЕТ РАДИО разполага със собствено студио, в което могат професионално да се запишат неограничен брой рекламни съобщения. По този начин клиентите получават пълно обслужване, като е необходимо само да предоставят график за излъчване и текст на рекламите. Повече за услугата може да намерите тук: http://marketradio.net/product/ownprogram/audio-adverts/

МАРКЕТ РАДИО изгражда дългосрочни партньорства с клиентите си и се надяваме специалните отстъпки за членове на Камарата, да се един добър повод да се запознаем!

Коментар (1)

  1. Маркет Радио 2016-03-22 в 10:46 am Отговор

    Можете да се свържете с нас и по мейл на: sales@marketradio.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.